Kynisk sejr på Fyn
LSF-Otterup.jpg
Det blev en god weekend for LSF, der slog Otterup på eget græs. Foto: Privatfoto
Fodbold Til kampen mellem LSF og Otterup i serie 1 i weekenden, var der indført et nyt begreb – kynisk fodbold – eller bare resultatfodbold.

Det betyder, at alt ikke skal trilles rundt, men man kan gøre tingene mere simple og gerne sparke en lang bold frem.

Det var begge hold gode til i denne kamp på Fyn. I det 23. min. fik LSF en omstilling. Benjamin Madsen erobrede bolden lidt inde på Otterups banehalvdel og så gik det i ekspresfart ned mod målet. Lige udenfor feltet sparkede han til bolden, der strøg klinisk og kynisk ind ved den ene stolpe til 1-0.

Det blev til et par mindre chancer efterfølgende og i det 42. minut skete der noget igen. LSF fik et frispark lige udenfor feltet og det blev Morten Larsen sat til at sparke. Og den blev sparket ind i det samme hjørne som ved det første mål og så stod det 2-0 og spillerne kunne gå til pause.

Når man taler om kynisme så må man også tale om koncentration. Det virker som om LSF øjeblikket virkelig er fokuseret og koncentreret og ikke giver en millimeter væk. Det fortsatte i 2. halvleg. Alt blev afvist af den bagerste kæde og Otterup kom ikke til noget særligt.
I det 57. minut kom der gang i den igen, men på en mere uheldig måde. Danny Riise fik en bold lige i hovedet og gik ned for fuld tælling. Han var noget groggy og ifølge Cheftræner Kim Kjærsgaard, så kunne han ikke rigtigt huske hvad der var sket. Som reglerne foreskriver så skal der skiftes ud og ind kom Niki Wulff.

Der skulle ikke gå mere end to. min. så blev en høj bold spillet frem til Christian Steen Jensen, der med hovedet snittede bolden videre til Niki Wulff, der alene med målmanden afgjorde kampen med sin 3-0-scoring og så var det bare om at køre den hjem for LSf, der altså fik en god høst i det fynske.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *