Internationalt stævne i BSF i weekenden
BSF-U13-1.jpg
U13 er klar til kamp i weekenden, hvor de sammen med U11 skal spille mod flere danske og udenlandske klubber på banerne i Ballerup. Foto: Privatfoto
Fodbold I weekenden, den 16.-17. maj, kan man i Ballerup Idrætspark se international ungdomsfodbold med stærke udenlandske hold og nogle af de bedste hold på Sjælland i årgang 2002 og årgang 2004. BSF og BK Skjold afholder nemlig i samarbejde et internationalt stævne.

Ideen til stævnet kom fra BK Skjold i forbindelse med, at de i år fylder 100 år. Det ville de to årgange gerne markere, og derfor tog de kontakt til BSFs repræsentanter på de to årgange, der har arbejdet for at få stævnet arrangeret.

Siden er der kommet styr på sagerne: Der er skaffet uddannede dommere, stærke hold fra ind- og udland og sørget for kost og logi til dem der kommer langvejs fra.

Real Madrids venskabsklub, ED Moratalaz, kommer fra Spanien for at deltage i stævnet, ETV kommer fra Hamborg og IFK Klagshamn og Lunds BK tager turen fra Sverige. Af danske klubber deltager BSF, FCK, BK Skjold og HIK.

Der spilles både lørdag og søndag. U11 (årgang 2004) spiller 8-mandsfodbold og skal igennem otte kampe på de to dage. U13 (årgang 2002) spiller 11-mandsfodbold og skal spille fem kampe, inden der er finaler søndag formiddag. Guldfinalen starter klokken 11.20, og herefter er der medaljeceremoni.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *