Hvilken anstændighed?
Debat Kenneth Kristensen Berth, folketingskandidat for Dansk Folkeparti, finder sig berettiget til at tale om anstændighed i udlændingepolitikken og misbrug af den danske velfærd.

Men siden Fremskridtspartiet/Dansk Folkeparti så dagens lys som antimuslimske partier, har udlændingedebatten været decideret forpestet og resulteret i, at stueren racisme blev en del af den politiske hverdag.

Det var derfor flintrende ligegyldigt, at flygtninge kom til Danmark for at søge tryghed og sikkerhed, og at indvandrerne kom til Danmark for at søge arbejde.

Denne unuancerede opfattelse af de mennesker, som kom og kommer til Danmark, har socialdemokraterne i sin nye kampagne gjort til en u-nuanceret socialdemokratisk opfattelse i ren fortvivlelse over, at Dansk Folkeparti har haft for stor succes med sin antimuslimske propaganda og har stjålet mange af socialdemokraternes vælgere.

Dansk Folkepartis reaktion er at gå endnu mere mod højre og slynge om sig med had og selvtilstrækkelighed. Ikke et øjeblik har de blikket rettet mod forbedringer for danskernes hverdag – her er der serveret luftsteg og vindfrikadeller.

Og der står parat til at hjælpe Lars U-Løkke med at gennemføre nye terrorangreb på den danske arbejdsmarkedsmodel og velfærdssystem. DF har hele vejen gået EU’s ærinde og gennemført forringelser af vores velfærd, herunder på efterlønnen og dagpengesystemet. Hvad anstændigt er der i det?

1 kommentar om “Hvilken anstændighed?”

  1. jørgen flyr siger:

    Hver gang vi hører de borgerlige ytre sig, handler det om, hvad vi “ikke har råd til at bruge skatteborgernes penge på”. Det jeg frygter mest er ikke deres økonomiske tænkning, men det faktum, at tankegangen er blottet for empati, medmenneskelig tænkning og i sidste ende sociale kompetencer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *