Grundejerne mødtes
årsmøde Der var livlig debat, hyggesnak og interessante indlæg, da Fællesudvalget for Grundejerforeningerne mødtes til årsmøde den 15. april.

Her var Ballerups tidligere kommunaldirektør og nu hospitalsdirektør i Hvidovre og Amager, Anders Agger, inviteret til at fortælle om sine 15 år som kommunaldirektør. i kommunen. Han fortalte om de udfordringer, som Ballerup Kommune har i forbindelse med befolkningssammensætningen i fremtiden, den økonomiske udvikling, byfornyelse, ældrepleje og den tværfaglige struktur i kommunen.

Han fortalte om, hvordan man kan gøre Ballerup mere attraktiv for børnefamilier, så de ikke bare arbejder i kommunen, men også bosætter sig i stedet for at pendle og betale skat i andre kommuner. Han fortalte om Ballerups særstatus som stor erhvervskommune, der indbringer meget i skat og der var også en del debat om grundskyld.

Efter debatten aflagde talsmand Hans Christensen beretning om året der gik og de mange ting, der er sket i årets løb. Der var blandt andet ord om Ballerup Forsyning, besøg af Energitjenesten, om kommunens tilbagekøb af el-nettet, genbrugsstationen, Skovunde Bymidte-projektet, trafik og meget andet.

Alle valg var genvalg, men Fællesudvalget er åbent for nye medlemmer, altså grundejerforeninger i Ballerup. Man kan henvende sig til talsmanden, hans.bal@live.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *