Gratis motion i det fri
træning-i-det-fri-Lundegården-copy.jpg
Lundegården har flere motionspladser, som alle og enhver kan bruge kvit og frit. Foto: Privatfoto
Motion Det er ikke alle, der gider at svede over maskiner og håndvægte i et fitnesscenter - eller at være bundet af tider og skemaer, når de skal dyrke motion. Men så er der heldigvis masser af måder at få den ugentlige træning gennemført på ude i den fri natur

Mange har allerede opdaget glæden og friheden ved løb, gang og cykelture i det grønne. Men hvis man gerne vil stramme ballerne op eller have tonet mavemusklerne er der masser af offentlige motionspladsen rundt i lokalområdet, hvor man kan træne ganske gratis.

Ballerup Kommune har lavet et kort på deres hjemmeside, hvor man kan se de foreløbig ti forskellige motionspladser og læse lidt om hver enkelt. Kortet kan ses her: Aktiviteter & friluftsliv under punktet ‘motionspladser’

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *