Fredagsfest i centret
Johnny-deLuxe-copy.jpg
Johnny Deluxe er samlet igen og giver koncert i Ballerup Centret på fredag. Foto: Arkivfoto
By Night I morgen fredag er der ekstra længe åbent i Ballerup Centret, der holder ’Open by Night’ med koncerter, ølsmagning og andet sjov.

Med sommeren kommer lyset og de lyse lune sommeraftner, hvor der er mere tid og overskud til oplevelser og nye aktiviteter.

I Ballerup Centret skydes sommeren i gang med ’Open by Night’ på fredag den 29. maj, hvor der er åbent helt frem til klokken 22 og bydes på koncerter med Johnny Deluxe og Hawkeye & Hoe, outletmarked på Søjletorvet og masser af tilbud i butikkerne.

Centrumgaden fejrer også ‘Open by Night’: Sambashow i gågaden

Hawkeye & Hoe

Klokken 17 går første band på scenen – det er Ballerup Kræmmerfestivals populære duo Hawkeye & Hoe, som altid er gode for en festlig aften.

HAWKEYE-AND-HOE-copy

Stilen er country/bluegrass med et bredt repertoire af drikkeviser, klassiske publikumskendinge, irske sange og swingende rock’n roll. Alt sammen udført på et stor udvalg af originale instrumenter – blandt andet 5-strengs banjo og dobbelt bas.

En halv time før koncerten er der gratis smagsprøver med øl og vand.

Johnny Deluxe

Efter fire års pause er Johnny Deluxe med Noam Halby i front igen på turne, og fredag klokken 20 kommer de forbi Ballerup Centret.

Mange kan nok stadig synge med på flere af deres store hits fra 00’erne, numrene ’Elskovspony’, ’Drømmer jeg’, og ’Vi vil ha’ mer’ blev i hvert fald spillet lystigt på de danske radiostationer og dansegulve.

Dagen derpå

Dagen efter Open by Night – altså lørdag den 30. maj er det så børnenes tur til lidt underholdning i Ballerup Centret. Klokken 12 kommer superhelten Ben 10 forbi med sit eventyrlige show.

Der er specielle kræfter, magi og gæster fra det ydre rum på spil i det spændende sceneshow., og efterfølgende er der mulighed for at tage billeder af og med Ben 10 og de seje rumvæsner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *