DSU gør comeback
DSU-Ballerup-2015-copy.jpg
DSU Ballerup havde for nylig besøg af borgmester Jesper Würtzen og kommunalbestyrelsesmedlem Özcan Kizilkaya. Foto: privatfoto
ungdomspoliti Med ny formand Astrid Frier i spidsen vil DSU i Ballerup kæmpe for at være mere synlige

I nogen tid har de unge socialdemokrater i Ballerup DSU afdeling ikke gjort så meget væsen af sig. Men ved en ekstraordinær generalforsamling er der blevet valgt ny bestyrelse, og formand Astrid Frier melder sin på banen klar til kamp for et mere synligt DSU Ballerup.

»I fremtiden er jeg sikker på, at I vil se mange flere unge DSU’ere. Vi er allerede godt i gang med at udvikle innovative kampagner for at få flere unge til at deltage i politiske aktiviteter, specielt i DSU, og vi arbejder med forslag, der vil skabe et mere retfærdigt og rødt Ballerup. Det skal dog pointeres, at vi ikke kun vil tænke på, at det skal være rødt, men at de unge får en stemme i Ballerup,” siger hun.

På ønskesedlen for Ballerup har hun blandt andet flere ungdomsboliger og ungdomsklubber til unge over 18, og så håber hun også på mere direkte kontakt mellem politikerne og de unge.

»Jeg synes, at der skal være plads til alle. Politik kan godt meget hurtigt blive gamle mænd i jakkesæt, der sidder og slås om småting som borgerne aldrig kommer til at mærke. Jeg vil prøve at gøre politik, i Ballerup, spændende med mere autenticitet, med massere af sociale arrangementer for unge,« siger Astrid Frier.

3 kommentarer om “DSU gør comeback”

 1. Per Mortensen siger:

  Dejligt at se.
  I har fuld opbakning herfra.

 2. Hagen Ahlgren siger:

  Dejligt at se den nye generation er så aktive

 3. Elisabeth Dybdahl siger:

  Velkommen i klubben – der er masser at tage fat på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *