Dramatisk pokalkamp for SIF
fodbold SIF Oldboys & Girls spillede i sidste uge pokalfinale og kunne som det første hold i historien vinde turnering for tredje gang i træk. Modstanderen var ØsterN.

Pokalfinalen var sat til at blive spillet på Torvevej i Skovlunde og mange var mødt frem til kampen for at støtte de lokale helte.

SIF Oldboys & Girls kom bedst fra start og fik sat sig godt på modstanderen over hele banen. I de første ti minutter var SIF Oldboys & Girls spilstyrende og sad fuldstændig på kampen – lige indtil ØsterN fik deres første chance lidt tilfældigt med en friløber mod målet.

Målmand Dan Andersen kom flot ud og fik tacklet. Noget uforståeligt valgte dommeren at dømme straffespark, som ØsterN udnyttede til at bringe sig foran 1-0.

Målet slog dog ikke SIF Oldboys & Girls ud. Minutter senere gav det flotte spil og pres mod modstanderens mål bonus, da Adnan Alsalkhadi fortjent bragte SIF Oldboys & Girls på 1-1, som også var stillingen ved halvleg.

Efter pausen fortsatte SIF Oldboys & Girls med presset mod modstanderens mål og de gode takter blev omstillet af Christian Jensen til mål ved både 2-1 og 3-1. Herefter stoppede SIF Oldboys & Girls deres flotte spil og gik helt i stå.

ØsterN udnyttede chancen til at komme tilbage i kampen og det lykkedes for dem at få udlignet til stilling 3-3, da den ordinere spilletid udløb.

Pokalfinalen skulle derfor afgøres på straffespark. Og her trak ØsterN det længste strå med resultatet 4-6 – og dermed titlen som vindere af Pokalfinalen 2015.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *