BSFs U13-drenge vandt Copenhagen Cup
BSF-U13-vindere-copy.jpg
Ved weekendens Copenhagen Cup løb BSF’s U13-drenge med guldet. Foto: BSF
fodbold I weekenden afholdt BSF for første gang det internationale stævne Copenhagen Cup i samarbejde med BK Skjold.

Her deltog hold fra Tyskland, Spanien, Sverige og Danmark.

Der blev spillet for U13 og U11-drenge, og på forhånd var der med spænding set frem til, hvordan BSF ville kunne klare sig mod internationale modstandere. Svaret blev positivt, for BSFs U13-drenge kvalificerede sig til finalen, hvor de skulle møde spanierne ED Moratalaz, der er en venskabsklub til Real Madrid.

Det blev en meget spændende finale, hvor BSF med to scoringer indenfor de sidste ti minutter fik vendt kampen mod spanierne og sikret sejren på 2-1. Herefter brød jublen løs, og drengene kunne hæve pokalen efter en flot indsats.

Også BSFs U11-drenge leverede flotte præstationer og slog flere udenlandske hold. Generelt var stævnet en stor succes, og BSF håber igen i 2016 at kunne arrangere Copenhagen Cup og tiltrække hold fra udlandet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *