Børnefest på Gammelgaard
gammelgaard-børnefest-copy.jpg
Fest Det bliver en sjov fest på Gammelgaard på Klausdalsbrovej søndag den 17. maj, hvor der igen vil være gang i søndagsbrunchen.

Denne gang med fokus på den helt store børnefest.

Arrangørerne garanterer en sjov dag med en række spændende aktiviteter. Der bliver først spist i Hovedhuset og bagefter rykker alle udenfor til forskellige aktiviteter på gårdspladsen og i musikparken.

Den rullende værkstedsbus vil stå klar på gårdspladsen fra klokken 12 i anledning af den aktuelle forårsudstilling i Herlev Billedskole. Her kan børnene prøve at lave et tryk af deres egen tegning på en t-shirt. Man skal bare medbringe en tegning, der er lavet med sort tusch og en ren t-shirt.

Klokken 14 rykker arrangementet videre til musikparken, hvor de to musikere Katrine Suwalski og Michael Kwabena Domfeh vil skabe to koncerter, som børnene selv kan hjælpe med at spille, komponere og improvisere frem.

Der er gratis entre til alle aktiviteterne, som er åbne for alle, uanset om man har bestilt søndagsbrunch eller ej. Brunch skal bestilles senest onsdag den 13. maj klokken 12.

Man skal huske at medbringe tøj efter vejret, da alt foregår udendørs og måske medbringe et tæppe at sidde på, hvis græsset er vådt. Hvis vejret er meget slemt, rykker arrangementet indendørs.

Det hele begynder klokken 11 på Gl. Klausdalsbrovej 436.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *