Ballerup fik karate-mester
Karate-DM.jpg
Silas Thomsen på gulvet i kata 8 år. Det gav ham et DM. Foto: Privatfoto
Fem af Kofukan i Ballerups nye talenter deltog ved dette års DM i Helsinge.

Søndag d. 26 april dannede Helsingehallerne rammen om DM for børn under 14 år. Det var første DM for Emil Friis, Oliver Kircherr, Silas Thomsen, Klara Rohrsted og Julie Mollerup. Op til DM har de alle arbejdet hårdt for at blive helt klar, hvilket har rykket dem alle til et højere niveau. Et niveau der skulle vise sig at give pote.

Første deltager på gulvet var Silas Thomsen i kata 8 år og han var i en klasse for sig i den pulje.

Hans kata gav ham en sejr på hele 5-0 i finalen over en kæmper fra Egedal karate. Silas kan nu kalde sig dansk mester i kata.

Julie Mollerup blev første kæmper i kumite. Trods nervøsitet blev første kamp vundet. I næste kamp løb Julie desværre ind i den senere finalist og Julie tabte knebent trods flot fight. I opsamlingen kom Julie til at kæmpe om bronzen, men modstanderen trak det længste strå i den kamp og det blev til en 5. Plads til hende.

Klara Rohrsted kæmpede i kategorien piger 10 år. Hunbegyndte godt og fik sat et spark ind på sin modstander. Alle dommere rejste flaget til 3 point, men desværre mente hoveddommeren at kontakten var for hård, så ingen point til Klara. Derefter fik modstanderen scoret og Klara tabte hendes første kamp og ingen opsamling i denne omgang.

Silas Thomsen var samtidigt på gulvet og trods flot fight endte han ligeledes på 5. pladsen i hans kumite kategori drenge 8 år.

Emil Friis stillede op i kategorien drenge 12 år plus 45 kg. En stor pulje med flere erfarne kæmpere. Emil viste stor fightervilje og flotte teknikker over flere kampe, hvilket gav ham en flot bronze medalje i sit blot andet DM.

Sidste kæmper på gulvet var Oliver Kircherr i kategorien drenge 13 år. I første kamp viste Oliver stort overblik og perfekt timing. Dertil fik han sat et spark ind på sin modstander. Oliver førte stort, da hans modstander viste knap så rene teknikker, så han endte med at blive diskvalificeret. Olivers næste modstander var fra Greve og havde lidt mere erfaring, så Oliver tabte en tæt kamp.

Alt i alt endte Kofukan Karate med en guld, en bronze og to 5. pladser, hvilket man er meget tilfreds med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *