Anstændighed 2.0
Debat Kenneth Kristensen Berth mener, han skal kommentere på Lone Madsens vegne , hvorvidt Ballerup Kommune kan modtage 31 flygtninge eller ej.

Ikke for at være ’’højspændt’’, men Kenneth Kristensen Berths betragtninger er alligevel lidt tankevækkende, når man læser dem den 5. maj.

Valgkampen er for Dansk Folkeparti tilsyneladende i fuld gang, og det skal være på flygtningespørgsmålet…. Helt ok. Jeg vil stadig fastholde at Ballerup Kommune kan modtage 31 flygtninge.

Socialdemokratiet har begrænset asylansøgerantallet, med en stramning for mindre end en halvt år siden – Socialdemokratiet vil stille krav til asylansøgerne, når de kommer til Danmark, fordi alle skal bidrage med det, de nu engang kan til fællesskabet – asylansøgere skal såvidt muligt i arbejde hurtigt, lære sproget og ud blandt danske kolleger og opleve, hvordan vi gør tingene i Danmark.

Socialdemokratiet mener, vi skal hjælpe i nærområderne (som vi gør nu), og at fordelingen af flygtninge i Europa skal ændres mere ligeligt, så alle i EU tager et ansvar.

Socialdemokratiet står altså ikke lalleglade ved grænsen med Dannebrog i hånden og inviterer alle indvandrere indenfor…. men de 31 flygtninge, vi modtager snart i Ballerup Kommune, kan vi godt håndtere.

Dansk Folkepartis Martin Henriksen udtaler, at man bør se på, hvordan vi undgår flygtninge fremfor, hvordan vi tager imod dem. I sandhed et andet bud på anstændighed.

3 kommentarer om “Anstændighed 2.0”

 1. Helle Tiedemann siger:

  Som mange andre venligboere synes jeg at vi skal være anstændige og respektfulde i vores modtagelse af 31 stakkels mennesker på flugt

 2. Poul E. Pedersen siger:

  Naturligvis skal vi først og fremmest tænke på vore egne borgere, før alle andre landes.

  Hvorfor syntes Socialdemokraterne at det er mere ” anstændigt ” at give en fremmed der lige er ankommet til landet, en lejlighed med indbo, før de Danskere der har været skrevet op i flere år. ??

  Dette har intet med hverken anstændighed eller humanisme at gøre, men at værne og servicere de borgere der har ydet til det Danske samfund og derfor naturligvis forventer at der først og fremmest tages hensyn til dem. ??

  På den anden side er der vel en grund til at Socialdemokratiet ved valget sikkert bliver fravalgt af borgerne, som er dødtrætte af Socialdemokratiet og deres “”anstændighed” der som regel ikke rammer Danske borgere.

 3. jørgen flyr siger:

  – forsat inhumant at DF ikke ønsker at hjælpe flygtninge i.h.t. internationale forpligtigelser. Til gengæld har I stemt for deltagelse i alle krigene, hvilket har øget antallet af flygtninge.

  – og det sædvanlige hykleri fra Poul E. Pedersen, der forsat ikke vil medvirke til forbedringer for borgerne, hvor DF i stedet har stemt for enhver asocial nedskæring.

  – I kører i samme rille, hvad med at forny jer lidt. Fortæl hvilket samfund I gerne vil?

  – Hvad har DF stillet af forslag for at forbedre boligsituationen for dem, der i årevis har været skrevet op til bolig? For når i har stemt for nedsættelser af kontanthæpen er et o ikke blevet nemmere for folk at betale deres boligudgifter? Når boligydelsen for pensionister er blevbet nedsat har det heller ikke hjulpet pensionisternes økonomi. DF har også stemt imod forhøjelse af ældrechecken.

  – Jeres sociale engagement er ikke eksisterende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *