Vind den nye film med Krummerne
Krummerne-alt-på-spil-copy.jpg
Krummerne er tilbage og du kan vinde en film. Foto: Karin Blid Alsbirk
Konkurrence I denne uge sætter vi tre eksemplarer af familiefilmen ’Krummerne - Alt på Spil’ på højkant.

Hos Krummerne er der som altid velordnet kaos i familien. Krumme er ked af, at han ikke har nogen cykel, da skolen skal køre løb mod naboskolen i en konkurrence på mountainbike. Far lover at lave en ny, og det gør Krumme virkelig bekymret.

Stine er for en sikkerheds skyld i dårligt humør. Hun skal på tur til Paris, og eleverne skal selv betale. Hun vil rigtig gerne med, men har ingen penge. Hun har heller ikke noget tøj at tage på kroppen. Far og mor lover at betale, når de har vundet i lotto.

Grunk håber på, at de som sædvanlig glemmer ham, så han ikke skal i børnehave, men kanhygge sig med musik og flødeboller.

Når samtidig Far siger op for at blive opfinder, og et par svindlere er ved at få alle smidt ud af ejendommen, og Grunk hjælper Far med at opfinde, og Krumme skal prøve at vinde cykelløbet på en cykel, far har lavet af 20 kinesiske cykeldele med hjælp fra Wong nede fra grillen, og fru Olsen vil have ro til at danse Zumba med vicevært Svendsen, og Yrsa får en flot ny cykel, og Krumme ikke må banke sin plageånd Hans, så er det ikke så mærkeligt, at Krumme synes det er svært at være 11 år.

Hvis du vil være med i konkurrencen, så svar på spørgsmålet og send svaret med navn og adresse til vind@ballerupbladet.dk.

Hvor skal Stine hen?

A.Madrid

B: Paris

C: Berlin

Sidste frist for at deltage er mandag den 13. april klokken 9. Vinderne får direkte besked og skal efterfølgende selv hente filmen på redaktionen i Ballerup.