Vedr. nye p-regler ved Måløv Skole
Debat Godt der endelig sker noget. Vi er en del beboer der ikke kan undgå at se børn cykle til og fra skole især tidsrummet 07.30 til 08.30 fra Måløv Hovedgade ned ad Liljevangsvej til skolen.

Når biler er parkeret i den ene side af Liljevangsvej er det umuligt at to biler kan passerer hinanden på samme tid, for ikke at tale om, når børn kommer cyklende samtidig. Jeg håber man har taget med i projektet at tidsbegrænse parkering på Liljevangsvej?

Når nu man er i gang, kunne man så ikke markere med gult over for udkørsel fra parkeringspladsen lige efter forretningerne? Større biler har besvær med at komme ud og ind fra denne parkeringsplads, hvis der er parkeret biler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *