Triatlon er på trapperne
Triløbet.jpg
Der skal arbejdes for sagen i både vand, på cykel og i løb når Tri-eventen skydes i gang til juni. Foto: Privatfoto
Triatlon En af de store lokale sportsbegivenheder er snart en realitet for 3. gang.

Det er nemlig Triatlon Eventen, som Svømmeklubben Triton, cykelklubben DCR-Ballerup og Ballerup Atletikklub står bag. Tri-eventen skydes i gang den 5. juni, men allerede nu er der over 100 tilmeldte og tilmeldingen fortsætter. Hvis man melder sig til inden den 28. maj får man t-shirt og en goodiebag sammen med startnummeret.

Der er allerede nu flere tilmeldte end sidste år og i de tre klubber er man glad for opbakningen, der viser at Triatlon har fået godt fat i rigtig mange motionister.

Tri-eventen er ikke kun for hardcore sportsfolk. Alle kan være med, hvor man kan konkurrere med sig selv eller med andre og man kan også nyde turen i sit eget tempo, sammen med familie, venner eller kolleger. Kort sagt, det er en begivenhed for alle.

En vis form er dog nok påkrævet idet løbet begynder med en svømmetur i East Kilbride Badet, derefter en tur på cykel og endelig en løbetur gennem Magleparken, Ballerup Boulevard og retur til målområdet. Der er to ruter. Den korte består af 200 meter svømning, 18 kilometer cykling og 4 kilometer løb mens den lange tur er dobbelt op på alt.

Man kan se mere på triatlonballerup.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *