Tennisfolket glæder sig til gruset
Tennisbaner.jpg
Spillerne i BTK kommer på grus på lørdag og ser frem til det. Foto: Privatfoto
Tennis Ligesom køerne glæder sig til at komme på græs, så glæder spillerne i BTK sig til at komme på grus.

Efter en lang vinter med tennis i en hal er det herligt at få luft under vingerne eller rettere under ketsjerne. Folkene i Ballerup Tennisklub indleder udendørssæsonen i Damgårdsparken på lørdag den 25. april kl. 10 og glæder sig til det.

I lørdags blev banerne klargjort, hvilket betyder opstilling af net, bænke, markeringstællere, papirkurve, koste til fejning af banerne, slanger til vanding af banerne, koste til fejning af linjerne, justering af det automatiske vandingsanlæg samt ophængning af diverse vindnet med sponsorernes navne. Samtidig blev klubhuset gjort sommerklar, og på terrassen foran opstilledes borde og stole med henblik på afslapning og bespisning fra klubbens cafe.

Men den officielle åbning markeres altså først på lørdag ved den traditionelle standerhejsning med tilhørende reception.

Som den eneste klub i hovedstadsområdet tilbyder BTK en hel måneds gratis medlemskab, hvor du får lejlighed til at afprøve, om tennis er noget for dig. Der bliver stillet det nødvendige grej til rådighed i form af ketsjere og bolde, ligesom man måneden igennem vil kunne blive instrueret af kyndige trænere i den ædle kunst: Korrekt håndtering af tennisspillet.

Lørdagen efter – den 2. maj – deltager BTK i Dansk Tennisforbunds landsomfattende arrangement ”Tennissportens Dag”, hvor alle er velkomne til at komme ned på gruset og prøve deres evner med ketsjer og bold af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *