Tag toget på Bakken
Veterantoget_endeperron-copy.jpg
Fut-fut Veterantoget kører i de kommende tre dage fra Ballerup til Bakken.

Dyrehavsbakken åbner i dag, og i år er det timet så godt, at der umiddelbart efter er bedesdagsferie. Vil man en tur på Bakken fra Ballerup, så er der flere måder at gøre det på. En af de sjove er at tage det gamle veterantog, der igen i år vil køre tre dage i bededagsferien (1., 2. og 3. maj) med to dobbeltture pr. dag fra Ballerup – med afgang klokken 10 og 14.

Det er en hyggelig tur, hvor der er masser af tid til at nyde naturen på vejen og samtidig få en snus nostalgi på vejen til Bakken, der i år åbner en særlig Korsbæk, som en af de nye attraktioner. Her vil man kunne gå i Korsbæks gader og spise på restauranterne og handle i butikkerne. Man kan også møde en del af persongalleriet fra den populære Matador-serie.

Turen til Korsbæk og de mange andre forlystelser på Bakken kan altså gøres lidt sjovere med veterantoget fra Ballerup i bededagsferien. Man kan se mere på www.veterantoget.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *