Skyd din hverdag
Hedeparken-projekt.jpg
Sangen og videoen til det store fotoprojekt i Hede-Magleparken, er kabvet af tre af de unge fra kvarteret, Jimmy, Henriette og Nicolai. Foto: Foto: Mikal Schlosser.
Projekt Et nyt projekt i Hede-Magleparken skal give beboerne muligheden for at fortælle om deres liv i boligområdet via billeder.

Der er mange måder at beskrive sin hverdag på. En af de nye og kreative måder i Ballerup hedder Hedemaglefc og blev skudt i gang mandag den 20. april.
Hedemaglefc er ikke den nye konkurrent til Barcelonas fodboldakademi. FC er en forkortelse for family challenge – en familie-udfordring!

Hedemagle Family Challenge er en foto-udfordring til alle, der bor i Hede- Magleparken. Sammenfaldet med den mere kendte betydning af forkortelsen FC, nemlig Football Club er dog ikke tilfældig. Universet omkring hedemaglefc er inspireret af fodboldens verden.

Går man ind på hjemmesiden med adressen hedemaglefc.dk, kan man både finde en slagsang og merchandise, ganske som i fodboldens univers. Sangen er skrevet, sunget og produceret af tre unge fra kvarteret: Henriette, Nicolai og Jimmy, og børn fra Hedegårdsskolens BFO medvirker i musikvideoen. Sangen kan opleves live til torvedagen 21.maj i Hedemagleparken, hvor man også kan købe merchandise med logoet.

Udstilling på vej

Hedemaglefc er tænkt som en platform, hvor man kan fortælle om sit liv og sin hverdag i Hede-Magleparken gennem billeder. Billederne vil blive brugt til en fotoudstilling, der blandt andet vil blive vist på Rådhuset og biblioteket i efteråret.

Men det er også en instagram-konkurrence, hvor vinderen får et GoProkamera og for 500 kroner valgfrit udstyr.

Det er nemt at blive en del af hedemaglefc og deltage i konkurrencen. Man skal blot hashtagge sit billede #hedemaglefc, så er man med. Konkurrencen løber til fredag d.26. juni, klokken 12 og vinderen er det billede, der har fået flest likes!

Man kan se og like billederne, den flotte musikvideo, lære at hashtagge og få tips og tricks til, hvordan man tager gode billeder på hedemaglefc.dk. Den eneste regel er, at man skal bo Hedemagleparken.

Projektet er et projekt under SKIS, sæt kulturen i spil og er et samarbejde mellem Ungdomshuset Vognporten og Ballerup Bibliotek.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *