SKAT har specialviden
Debat Kære Benth Skjoldorf, Du skriver i sidste uge omkring manglende hjælp til selvangivelsen

Jeg beklager, du har haft en dårlig oplevelse i Borgerservice, men kommunerne har ikke længere skattemedarbejdere, da de er overflyttet til SKAT for år tilbage.

Det betyder, at medarbejderne i Borgerservice fortsat kan hjælpe med at løse de mest almindelige skattespørgsmål. Omvendt må vi henvise til SKAT, når der fx er spørgsmål omkring beskatning af pension fra udlandet. Her har kommunerne ikke længere den nødvendige specialviden omkring andre landes beskatningsregler. Denne viden er nu samlet i SKAT for alle landets kommuner. Jeg har stor forståelse for, at det er frustrerende ikke at kunne får svar på de spørgsmål, man kommer med. Dit lille ”suk” vil vi bruge til at gøre det mere tydeligt, hvilke spørgsmål kommunen kan hjælpe med, og hvornår det er SKAT.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *