Politi uge 17
Døgnrapporten Her er sidste uges døgnrapport fra Københavns Vestegns Politi

Tricktyv efterlyses

Torsdag den 23. april anmeldte en 65-årig mand, at han ved 16-tiden havde handlet hos en købmand i Grantoftestræde og var blevet udsat for et tricktyveri.

Da manden stod og skulle betale, væltede en anden mand pludselig nogle varer på disken. Den 65-årige hjalp med at samle varerene op igen og som tak stjal den ’uheldige’ kunde hans Dankort fra lommen.

Der er intet signalement af tyven, men Københavns Vestegns Politi modtager gerne henvendelser om sagen til politikommissær Michael Liebst Sørensen på telefon 72587355 eller døgnet rundt på 43861448.

 

Uden kørekort i Skovlunde

Fredag den 24. april klokken 00.38 standsede politiet en bilist på Torvevej i Skovlunde. Føreren var en 18-årig mand fra Ballerup, der kørte uden at have noget kørekort.

Passageren i bilen var en ligeledes 18-årig mand, der viste sig at være ejer af bilen. Han blev sigtet for at overlade styringen af bilen til en person uden kørekort. De erkendte sig begge skyldige.

 

Spritkørsel i Ballerup

Søndag den 26. april klokken 01.45 blev en 30-årig mandlig bilist standset på Baltorpvej. Det stod hurtigt klart, at manden var beruset. Han blev anholdt og sigtet for spirituskørsel og kørt til blodprøve på politigården. Han erkendte sig skyldig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *