Pengespild på Solvej
Debat Her er et lille nødråb til de ansvarlige.

Jeg flyttede til Solvej i Ballerup i december 1976 og bor her stadig, så jeg har fulgt lidt med i udviklingen i Ballerup.

Det der stadigvæk undrer mig, er kommunens omgang med borgernes penge.
For enden af Solvej på den anden side af banen ligger der en børneinstitution. På gavlen af denne bygning sidder der 2 lysstofarmaturer hver med 2 rør.

Disse armaturer har der nu været lys i, de sidste 25 år året rundt. Bygningen er indhegnet så der er ikke adgang for borgerne, og der er ikke børn fra institutionen, når det er mørkt.

Jeg tør ikke regne på hvor meget energi der er brændt af her, men en elektriker med en bevægelsessensor havde været tjent hjem flere gange.

På den modsatte side af hvor jeg bor har kommunen ny købt bygningerne efter Ballerup Seminarium, der er nu en større ombygning i gang, og den er ikke færdig endnu.

Bygningerne er købt for ca. 15 mill. og der er vel snart brugt for det samme beløb til ombygning.

Det interessante her er, at da Ballerup seminarium ejede bygningerne var der kun lys, når der var brugere tilstede, nu er der lys i tide og utide.

Man har nu fået lavet en rigtig pænt have/P plads med flot belysning med LED lys, hvilket er meget energibesparende. Problemet er bare, at der også er lys i dem om dagen.

Kommunen betaler måske ikke for den strøm de bruger?

Parkhuset er nu flyttet ned på Solvej nr. 6. Fint nok. Om aftenen bliver bygningen benyttet af nogle handicappede borgere, som bliver transporteret med Taxa. Disse taxachauffører logger ind på Solvej 6, hvorefter kørslen bliver 4 km længere, fordi de skal gennem et lukket villakvarter. Indgangen til selve centeret er ikke særlig godt markeret, så de kører frem og tilbage på Solvej. Nu er vejret blevet bedre, så nu kan vi jo hjælpe med at forklare hvor de skal sætte deres passagerer af i kørestol for derefter at køre dem ind til centeret.

Hvis man nu fra starten havde fortalt, at al indkørsel skal foregå fra Rolighedsvej, så var der mange mennesker, der ikke have faret forvirret rundt og dem der bruger Taxa havde sparet penge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *