Om økologi-økonomi
Debat Kære Mette Hedegaard. Du har fuldstændig ret i, at for mig og Venstre er det vigtigere, at vi som kommune kan levere sunde fødevarer til mange fremfor økologiske fødevarer til få.3

Det er jo netop det dilemma, vi har stået over for mht. skolefrugten, da vi jo ikke har ubegrænsede økonomiske midler.

Jeg er klar over, at du og Enhedslisten helst ser både en økologiprocent og en skatteprocent på 100 %, men i Venstre mener vi, at pengene ligger bedst i borgernes lommer, og derfor er vi i modsætning til Enhedslisten nødt til at tage økonomiske hensyn med i de beslutninger, vi træffer som politikere.

Jeg »smykker« mig ikke med nogen titler, men har påtaget mig hvervet som næstformand for Fonden Grantoftegaard, fordi jeg gerne vil bidrage til udviklingen af denne spændende socialøkonomiske virksomhed, som ganske rigtigt er en af Ballerups perler. Jeg mener i al beskedenhed, at jeg med min mangeårige erfaring fra både kommunalpolitik og erhvervsliv kan være med til at styrke Grantoftegaard og fondens arbejde inden for økologi, grundvandssikring, uddannelse og beskæftigelse.

Jeg ser ingen konflikt mellem mit bestyrelsesarbejde i Grantoftegaard og mit arbejde som kommunalpolitiker, hvor jeg gerne vil være med til at fremme økologi, der hvor det giver mening og er økonomisk forsvarligt.

Nu ser det jo ud til, at vi har kunnet få en aftale på plads, så vi kan levere økologisk frugt til alle kommunens skoleelever inden for den økonomiske ramme, der er til rådighed, og det hilser jeg og Venstre da bestemt velkommen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *