Ny sti i Skovlunde Syd
Debat Skovlunde har fået en dejlig ny sti fra kommunegrænsen (Glostrup) længst mod sydvest ved Smedebæk bro over Harrestrup å og 3-400 meter gennem naturparken langs Ejbyvej.

Den forbindes til den øst-vestgående sti, som går fra Sydbuen i Ballerup og til den asfalterede sti fra Åbyvej til træbroen til Glostrup, hvor den er tilknyttet det Storkøbenhavnske stisystem.

Desværre har kommunen ”glemt” at genoprette de sidste 200 meter af denne sti, som er en helt ufarbar ”muddergrøft”. Nogen i ”Cykelbyen Ballerup”må have overset, at vi her har en cykelsti, hvor man kan komme fra Ballerup til København helt uden om al biltrafik

Men vi skal glæde os over sidegrenen ned til Smedebæk bro. Det er dejligt at se, at den omgående er taget i brug af mange kondiløbere, fodgængere og cyklister, der nu slipper for at bruge den smalle vejbane med fare for liv og lemmer. Især om sommeren er der meget trafik til havekolonierne syd for åen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *