Nej til flygtningehetz
Debat Kenneth Kristensen Berth, Dansk Folkeparti angriber igen flygtningepolitikken med de 31 flygtninge Ballerup skal tage imod og gennemføre integrationsprogram for.

I stedet for at flygtningene kommer til Danmark og får familiesammenføring foreslår DF at de bliver i nærområderne, dog uden at forholde sig til realiteterne i nabolandene. DF løber fra det ansvar som de selv har været med til at skabe ved at stemme for krigene i Mellemøsten.

Flygtninge flygter fra diktatur og krig for at overleve, og ikke som DF ustandseligt fremfører for at nasse på det danske samfund. I strid med menneskerettighederne har DF foreslået at familiesammenføring først kan finde sted tidligst efter 5 år, når dansk statsborgerskab er opnået. Danmark burde i stedet gå foran med at overholde menneskerettighederne. Og vores begrænsede ressourcer til at huse flere flygtninge burde bevæge os til at gå i dialog med andre vestlige lande med henblik på en rimelig fordeling af spontane flygtninge, frem for at indføre en inkvisitorisk asylbehandling, der medfører returnering til flere lidelser eller begrænsning af deres ret til familiesammenføring. Danmark tager i forvejen en meget lille del af disse flygtninge.

DF forsøger at oppiske en stemning mod flygtninge, hvilket skader integrationen. Vi skal sige fra over for den snigende racisme og fascisme, som er blevet mere og mere accepteret i det offentlige rum bl.a. takket være DF’s politikere.

6 kommentarer om “Nej til flygtningehetz”

 1. kim pedersen siger:

  Hr Jørgen Flyr
  Hvor mange, hvor få vi kan modtage af flytningen er ikke en del af mit sprøgsmål til dig
  Men må jeg spørge dig, er der ikke en eller anden form for øvre grænse det danske samfund kan “opsluge”
  Vi kan godt alle blive enig om at den humanitære katastrofe er uden side stykke.
  Men det jeg ikke fatter, hvorfor er der emner der ikke er til diskusion i det danske samfund.
  Hvad er det der gør, at folk som dig farer i blækhuset hver gang ordet flygtning nævnes.
  Det som om man ikke kan snakke om de problemer de skaber, at have en så koncentreret indvandring, eller de problemer det skaber med dem der er er.
  Hvis man ikke tager emnet op løses det ikke.
  Der kan ikke være issue i dette samfund vi ikke må behandle og diskutere uden at blive kaldt racister etc. Hver sin mening og mange forskellige løsninger er der. Ingen har patent på løsninger.
  Hver den yderste højre eller venstrefløj.
  Bare man spørger til, at det nu klogt med den og den kvote så går venstre fløjen amok i racisme skældsord.
  Der behøver ikke at ligge racisme bag en skepsis og nu samfundet kan håndtere indvandringen.
  Jeg personligt ville fortrække at man ikke tog flere end man ed sikkerhed kunne indlemme dem der kom på en god måde i samfundet frem for at parkere dem i et eller andet idiotisk flygtning center. Dette til gavn for alle, specielt for dem der kommer hertil.
  Vi diskutere ældre, børn, politi, politikerlede, rocker pakker, lad os også diskutere alle andre emner også selvom det er indvandring emner. Det emne er IKKE helligt

 2. jørgen flyr siger:

  Dansk Folkeparti vil gerne have patent på flygtningepolitikken. De fremkommer med den ene uhyrlige påstand efter den anden, og når de får påtalt deres menneskefjendske og ofte hadefulde indlæg, så får vi melodien med ytringsfrihed og lignende.

  Hvis I gerne vil diskutere flygtningepolitik, så kom med nogle faktuelle forhold og forhold jer til de argumenter, jeg fremkommer med. Hvis I så gerne vil forstås så prøv at sætte jer ind i flygtningenes situation. Når I suger nej til at modtage flygtninge, så forhold jer til hvad der så skal ske med dem. Når I mener at det er nærområderne der skal modtage flygtningene frem for Danmark, så forhold jer til hvor mange flygtninge der er i nærområderne. I Libanon er det mere end en 1/4 del af befolkningen der er flygtninge fra Syrien, i øvrigt er Libanon mindre end Danmark. Og forhold jer til om Danmarks krigsdeltagelse i Irak har været medvirkende til at sende flygtninge på flugt.

  Og når I fremkommer med påstande om at der ikke er råd til flygtninge, så forklar venligst hvorfor der er råd til så meget andet. Da Dansk Folkeparti tog initiativ til at smadre efterlønnen, nedsætte dagpengeperioden fra 4 til 2 år, og samtidig fordoble optjeningskravet, var det så på grund af flygtningepolitikken – næppe. Når Dansk Folkeparti har medvirket til forringelse af pensionerne, kontanthjælpen o.s.v. var det så på grund af flygtningepolitikken – næppe.

 3. Rene Schmidt siger:

  Til Jørgen Flyr.
  Sikke da en gang vrøvl, du fremkommer med. Hver gang DF kommer på talerstolen og taler om flygtningpolitik, er du den første til at udråbe dem til “Noget der ikke kan komme over mine læber” du er en hykler, der findes IKKE et eneste parti i Danmark som IKKE har lavet noget skidt for den Danske befolkning, ung som gammel. Men derimod hvis der skæres i flygtninge strømmen til Danmark, kunne der frigives lagt flere ressourcer til uddannelses, ældreplejen, sundhedssektoren, dagpenge/kontanthjælp og meget andet som er langt vigtiger og gavenligt for Danmark. Jeg siger ikke at vi ikke skal hjælpe andre, men kun at vi gør det med måde. Et gammelt ordsprog lyder, fej for egen dør før der bliver fejet for andres. Lad os få ryddet op i vores egen elendigheder før vi begynder at bryste os ved at have ryddet op i andres.

  Hilsen

  Rene Schmidt

 4. jørgen flyr siger:

  Du udelukker helt den kendsgerning, at DF står bag de sidste 15 års mange forringelser på uddannelses-, social- og arbejdsmarkedsområdet. Du skulle ikke tale om hykleri. Hvad er det egentlig du så gerne vil hjælpe flygtningene med fremgår eller ikke.

  Det er nemt at påstås andres indlæg er vrøvl. Hvad er det for nogle konkrete ting, du gerne vil rydde op i forstår jeg ikke. DF står jo ikke lige frem for oprydning og opbygning, men mere det modsatte. Men hvis du kunne være mere konkret, ville det hjælpe på forståelsen.

 5. Poul E. Pedersen siger:

  Godt skrevet, Rene Schmidt.

  Er helt enig med Dig.

  Desværre tror jeg ikke at Du kan få Jørgen Flyr til at åbne øjnene og se virkeligheden som den nu engang er, samt vor samfunds problemer med tilstrømningen af flygtninge/indvandrere.

  Men godt at Du har modet og tålmodigheden, til at prøve.

  🙂

 6. Rene Schmidt siger:

  Tak for ordene Poul E. Pedersen

  Desværre har du nok ret, Jørgen Flyr, har på intet tidspunkt, udtalt sig synderlig sageligt, eller for den sags skyld kommet med noget konstruktivt i dansk politik, jeg har fulgt ham i en del tid, og læst alle indlæg som han har skrevet/kommenteret, og det eneste der kommer ud, er! som jeg har skrevet “en gang vrøvl” Det er det vores ungdom ville kalde “gammelmands snak”

  Og Jørgen Flyr, hvis du ikke selv er i stand til at genkende det oprydningsarbejde som Danmark står over for i Dansk politik, egner du dig så absolut ikke inde for politik, men det kunne være du fik en øjne åbner når du selv får brug for ældreplejen, så vil du opleve de mangler der er der, og som mange ældre oplever idag, eller når dine børnebørn skal uddanne sig, så vil du opleve de manglende resurse som vores uddannelsessteder lider under, eller når en af dine egne børn bliver arbejdsløse, og udsættes for den tåbelige arbejdsmarkeds politik som er vedtaget. Og som jeg har skrevet INDET parti har KUN gjort noget godt for den Danske befolkning.
  Men skal jeg klippe det ud i Pap så kan nævnes.
  Ældre plejen.
  Skole/uddannelses området.
  Sundhedssektoren.
  Bolig området, (Socialt bolig / er noget af det dyreste at bo i)
  Finans området. (At sælge ud af vores aktiver i Dansk erhverv, er det mest tåbelige der er sket)

  Jeg er villig til at uddybe mine holdninger og løsninger, men vælger at tilbageholde det i åbent forum, da der ikke skal gå vælger politik i det, husk vi har snart valg.

  Men en vigtig oprydning er helt klart, lad os få udskiftet op mod 80% af de politikker der sidder i landet, stat som kommuner, og lad os få nogle der rent faktisk yder en indsats for den løn man får.

  Afskaf de høje lønninger i den politiske stab, afskaf de ublu pensionsordninger som de til rager sig, det vil frigive op mod 100 millioner kr. pr. md. penge som kunne bruges på noget mere konstruktivt.

  Husk Jørgen! dem som styre landet skære i hr. og Fru danmarks rådighedsbeløb, men tildeler sig selv mere. Det giver ikke mening, når vi skal “løfte i flok”

  Mvh
  Rene Schmidt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *