LSF slog sikkert til
LSf-kamp.jpg
Det blev en sikker sejr på 2-0 til LSF mod FA 2000 i weekenden. Foto: Privatfoto
Fodbold Det var ikke prangende, men effektivt. Sådan er konklusionen efter LSFs kamp mod FA2000 lørdag i Senior 1.

FA 2000 stillede sig langt tilbage på banen og Smørum-holdet fik lov til at spille bolden rundt som ville, uden det kom til de helt store chancer.

Spillet flød egentlig godt nok og aftalerne blev holdt, men rigtigt mange bolde blev også tabt. Der var hele tiden genpres når FA2000 fik bolden, så Smørum-drengene havde vel bolden i ca. 70% af tiden i første halvleg.

Man skulle dog se langt efter chancerne og symptomatisk for kampen blev målscoringen sat i gang af et straffespark. Ikke et af de største, men der er en baggrund.

Allerede efter to min. blev Marc Lind omklamret af en FA2000 spiller der fik en påtale for det. Sådan fortsatte det og kampens udmærkede kvindelige dommer fik nok i det 29. min., da forsvarsspilleren langt ude i feltet – og i en helt ufarlig situation – åbenbart lige skulle op at ride på Marc. Så blev det for meget, og straffesparket omsatte Morten Larsen sikkert i en 1-0 føring der også var resultatet ved pausen.

FA2000 kom efter pausen lidt længere frem på banen og specielt på dødbold-situationer blev de farlige. Et hjørnespark i det 50. kunne godt have endt anderledes og det der kom, tog Måløv-keeperen sig af i målet.

Man skulle dog vente 81 minutter, før kampen reelt var afgjort. Morten Larsen fik bolden lige udenfor feltet og spillede genialt en indomsaflevering til Dennis Lind, der resolut sparkede på tværs til Jacob Halling, som klinisk kunne sætte indersiden på til kampens resultat 2-0.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *