Loppemarked ved rådhuset genopstår
Det populære loppemarked ved Ballerup Rådhus forsvandt for nogle år siden. Nu genopstår det på privat initiativ.

Det er blevet rigtig populært at afholde og gå på loppemarkeder, hvor man kan finde noget, man ikke vidste man havde brug for, når andre sælger ud af deres gemmer.

Derfor skal der også være et stort, fast sommerloppemarked i Ballerup, der kan samle folk hver søndag. Det mener Janni Milton og Anita S. Hansen, der netop har fået Ballerup Kommunes tilladelse til at afholde et fast loppemarked på p-pladsen foran Ballerup Rådhus, første gang søndag den 3. maj. De to initiativtagere har selv en passion for loppemarkeder og skal selv have en stand på det store loppemarked ved rådhuset.

»Jeg kan huske, at jeg kom på loppemarkedet ved Ballerup Rådhus i gamle dage, hvor jeg helt kunne glemme tiden. Og siden har jeg selv været fast inventar på loppemarkeder rundt om i omegnen. Men der har i en del år ikke været noget fast loppemarked i Ballerup. Det vil vi gøre noget ved, og derfor har vi nu stablet det på benene. Ballerup Kommune har godkendt det og vi glæder os rigtig meget til at få et forhåbentligt stort og velbesøgt marked i Ballerup igen,« siger Janni Milton, der selv bor i Ballerup og som selv, sammen med Anita Hansen vil være til stede med en stand ved åbningen.

Hele sommeren

Det bliver efter arrangørenes udsagn Vestegnens største loppemarked og efter planen skal det afholdes hver søndag hele sommeren mellem klokken 9 og 14 frem til slutningen af september måned.

»Vi skal være med hele vejen og så må vi lægge vores egen ferier efter det. Det bliver en genoplivet tradition og en god måde at møde hinanden på i Ballerup,« siger Anita S. Hansen.

På det nye Ballerup Loppemarked kan der naturligvis sælges og købes alt muligt, men ikke nye varer eller vareprøver, ligesom der heller ikke bliver solgt madvarer.

»Det bliver et rigtigt loppemarked og ikke en festival. Men der bliver masser af muligheder for at gøre et fund og samtidig hygge sig med hinanden, siger Janni Milton.

Man kan læse mere om markedet på www.balleruploppemarked.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *