Jazz i Baghuset
Koncert Traditionel britisk jazz. Det er overskriften i Baghuset, når Ballerup jazzklub fredag den 24. april præsenterer kapelmesteren Paul Harrison som musikalsk gæst.

Hans band er krydret med en perlerække af danske og internationale navne. Han har i dagens anledning taget en exceptionel solist med, nemlig den amerikanske sangerinde Meschiya Lake fra New Orleans. Hun er udråbt til tidens største jazzfænomen og har bragende succes i USA, Sydamerika og Europa. Hun er en ret utraditionel jazzsangerinde med maser af tatoveringer, en formidabel stemme og en originalitet, der leder tankerne tilbage til den tidlige jazz’ storhedstid.

Sammen med den unikke engelske kapelmester og hans stjernebesatte band bliver det en svedig aften i Baghuset. Der kan blive tryk på denne aften, så billetter skal købes efter først til mølle princippet.

Dørene åbner klokken 19.30.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *