Hareskovens Lilleskole fejrede 50 års fødselsdag
hareskovens_lilleskole_18.jpg
Eleverne fra Hareskovens Lilleskole gør sig klar til at spille fra scenen. Skolen fejrede sin store dag med masser af gæster, boder og musik. Foto: Flemming Schiller
Fest Lørdag den 25. april var der stor fødselsdagsfest på Hareskovens Lilleskole.

Godt nok skinnede solen ikke fra en skyfri himmel, men det værste vejr udeblev og så var den sidste hindring af vejen for, at Hareskovens Lilleskole kunne fejre sin 50 års fødselsdag med maner.

Galleri: Billeder fra dagen

Det blev i sandhed en stor dag. Festlighederne begyndte klokken 14 med sambaoptog for børnene. Og det fortsatte til ud på de små timer med masser af taler, musik og underholdning fra to scener på skolens område.

Masser af musik

Elever, forældre personale og andre festdeltagere sørgede for, at der kom liv i de mange madboder og de mange andre tilbud, som var på dagen. Samtidig var der et hav af musikalske tilbud til enhver smag.

Der var blandt andet koncert med Karoline Ude, tidligere elev på skolen og aftenens hovednavn blev ikke Moonjam som planlagt, fordi pianist Morten Kærså var blevet syg. Det blev derfor ikke mindre end tre musikalske legender i dansk musik, nemlig Stig Møller fra Steppeulvene, Jens Hack, saxofnist i Moonjam og Hans Fagt, trommeslager i Kim Larsens Bellami i skøn forening.

De tre sparkede liv i festen da mørket sænkede sig. Dertil en masse andet musik og festlige indslag til en jubilæumsfest, der i den grad hylede ikke bare skolens musikalske åre, men også pegede fremad mod de næste 50 år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *