Flygtninge koster velfærd
Debat  Vi skal i Ballerup tage imod 31 flygtninge i løbet af 2015, og det tal vil med sikkerhed fordobles mange gange i takt med at den enkelte flygtning bliver familiesammenført med resten af sin familie.

Det siger sig selv at omkostningerne bliver enorme og det vil naturligvis blive på bekostning af velfærden. Ved at tage imod forholdsvis få flygtninge i Danmark og integrere dem til danske værdier og levestandarder, fraskriver man jo samtidig muligheden for tusindvis af andre flygtninge i nød – som også kunne hjælpes – ved i stedet at yde bistands- og flygtninge hjælp til de nærområder hvor flygtningene kommer fra, og på den måde hjælpe mange tusind flere mennesker, i en kultur som de kender og hvor de føler sig hjemme. Staten giver ganske vist kommunen et mindre beløb for hver flygtning man modtager i kommunen, men det svarer på ingen måde med de faktiske omkostninger, det har at installere og integrere en flygtning med bolig, møbler, mad, tøj, sundheds tilbud og undervisning m.m.

I Ballerup har vi borgere uden tag over hovedet, der har ventet på boliger i halve og hele år! Hvor skal vi skaffe boliger til 31 flygtninge fra? Når vi ikke engang har boliger til vores egne borgere!

Regeringen har haft held med at bilde befolkningen ind, at tilskuddet modsvarer udgifterne – Ja, det hedder sig ligefrem at flygtningene er en økonomisk gevinst for lokalområdet – men det passer naturligvis ikke, for man har glemt at indregne de omkostninger der følger med i forbindelse med de familiesammenføringer som – næsten med garanti – kommer oveni flygtningekvoten. Efter to-tre år forsvinder statstilskuddet, og så hænger kommunen på den fulde udgift, eller rettere sagt: Den almindelige dansker, de ældre, syge og svage betaler! For pengene kan jo kun tages fra velfærden. Meldingerne er, at flygtninge skal ind på arbejdsmarkedet, men realiteterne er, at der hverken er jobs til de mange arbejdsløse danskere, som bliver smidt på porten efter 2 års ledighed – trods livslange medlemskaber af diverse fagforeninger og A-kasser – og da slet ikke til flygtninge og indvandrere fra 3. verdens lande, som gennemsnitlig er betydeligt dårligere uddannet end danskere, derfor ender mange flygtninge permanent på kontanthjælp eller førtidspension. Eksempelvis har fire ud af fem ægtepar på kontanthjælp indvandrerbaggrund (JP19/10-14). En ny undersøgelse viser at efter 10 år i Danmark er kun hver fjerde flygtning i beskæftigelse! Samtidig har skiftende regeringer bevidstløst accepteret arbejdskraftens frie bevægelighed over grænser i EU, hvor de job som man tiltænker flygtninge, jo allerede er besat af bl.a østeuropæere, som dermed sender den almindelige dansker bagest i køen. Det siger sig selv at prisen på den nuværende flygtninge- og indvandrerpolitik, på sigt vil blive så høj, at hverken Ballerup, Danmark eller Europa – på nogen måde, vil kunne blive i stand til at opretholde et – bare nogenlunde – stabilt velfærdssamfund for vores egne borgere.

1 kommentar om “Flygtninge koster velfærd”

  1. jørgen flyr siger:

    Hvad har DF nogen sinde gjort for de borgere, de nu bruger som skjold for ikke at hjælpe 31 flygtninge. Absoslut intet.

    EU og EU-landenes ledere græder krokodilletårer over de op mod 1.000 flygtninge, som druknede i Middelhavet i går. Intet har de gjort for at forhindre det, men tværtimod nægtet at hjælpe Italien med at opretholde en ordentlig redningstjeneste. Bare flygtningene ender i Spanien, Italien, Malta eller Grækenland – eller drukner undervejs, så er det ikke vores bord, har været deres holdning. Hykleriet er til at få kvalme over

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *