Find vej i Ådalen
Motion Harrestrup Ådal er et spændende sted, hvor man kan bruge mange timer på at nyde naturen og samværet. Men lørdag den 25. april bliver Ådalen endnu sjovere, når ’Find Vej dagen’ skydes i gang klokken 11.

Det er Ballerup Orienteringsklub, der står bag dagen, der byder på orienteringsløb, mobilquiz, fotoorientering, bålhygge, pandekager på bål og snitteværksted. Altså en slags udvidet spejder-dag med motion indlagt.

Find Vej Dagen 2015 er en landsdækkende motionsevent, som de danske orienteringsklubber står bag. Meningen er naturligvis, at der skal løbes, men også, at der skal være tid til samvær med familien i løb eller gang, på jagt efter poster i skove, parker og byer. Der er også udfordringer for dem, som vil forlade stier og veje og have mudder på skoene.

I år har dagen også fokus på mobilen, idet der nu kan fås mobilquizzer, en mobilvenlig hjemmeside og tur-apps. Desuden kan man deltage i en mobilquiz, hvis man har taget mobilen med i skoven og der er en Iphone 6 på højkant i konkurrencen.

Udover en smartphone er der andre præmier på spil. Der er fire familieophold på Dayz Resorts på højkant til en værdi af 2500 kroner pr. stk, og alle deltagere på ’Find Vej Dagen’ er med i konkurrencen.

Alle skal møde til start klokken 11 ved Larsbjerggård, Harrestrupvej 128 i Skovlunde, hvor der også er mulighed for parkering. Man kan læse mere om de mange arrangementer på dagen på www.findvejdagen.dk og på www.ballerup-ok.dk.

Allerede den 28. april er der igen gang i Ådalen, hvor Hjerteforeningens Lokalkomite byder på aftentur sammen med naturvejleder Camilla Lindberg. Her vil der være mulighed for at se på natur- og fritidslandskabet i Harrestrup Ådal. Turen vil være på cirka fem kilometer og vil foregå på stier med stop undervejs. Turen begynder klokken 18 og varer et par timer.

Man skal melde sig til på tilmeld.hjerte@gmail.com og der er plads til 50 deltagere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *