Farvel til affaldet
Affaldsdag: Det er igen blevet tid til at gøre en indsats for at få fjernet affaldet fra det offentlige rum.

Det sker søndag den 19. april mellem klokken 10 og 12 hvor Grønt Råd i Ballerup og Danmarks Naturfredningsforenings lokalafdeling inviterer kommunens borgere til at være med i den store affaldsdag. Målet er, at vise, hvor flot naturen kan være uden de store mængder affald, som bliver smidt rundt om hver dag.

På dagen udleveres der sække, handsker og ikke mindst juice til at styrke sig på inden turen går ud på ruterne. Der vil være fire mødesteder nemlig p-pladsen foran Ballerup Rådhus,

Højagerskolen ved Lundegården, Brydegården i Måløv og Fritidscentret Ellekilde på Bybjergvej i Skovlunde. Herfra kan man så nyde en vandretur i naturen og samle affald op undervejs og glæde sig over, hvor meget der bliver samlet op.

Alle er velkomne til at møde op til en både hyggelig og udbytterig dag, hvor man virkelig kan se resultatet af sin indsats

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *