En storartet oplevelse
Skovlunde-idræt.jpg
KB Elite-pigerne gav opvisning i gymnastik på stillads. Foto: Privatfoto
Motion Lørdag den 28. marts afholdt Skovlunde Idrætsforening det årlige afslutningsstævne, der blev en stor dag for alle medvirkende.

Traditionen tro var der faneindmarch med alle hold og derefter fulgte nogle timer med opvisning i den fyldte Skovlunde Hal .

Her viste alle medlemmer, hvad de kunne. Fra børnehold til forældre/barn hold til springhold for både piger og drenge.

Men der var også Zumba, dansehold i deres stiveste puds og det store hold fra senioridrætten, der også gav den gas på gulvet med motion og Linedance.

Et gæstehold fra KB Elite viste et flot show både på gulvet og med dans på et bygningsstillads. Holdet består af pigegymnaster fra hele Sjælland, der rejser rundt og giver opvisninger over hele landet.

Endelig var idrætsforeningens herremotionshold på banen. Det var lidt tyndt besat, og der er plads til flere på holdet, der i dag her 13-14 aktive. Men opvisning blev det til og til sidst var der lodtrækning på programmerne og der var gode præmier til de heldige, inden man kunne sige tak for denne sæson og glæde sig til den nye sæson i Skovlunde Idrætsforening, der begynder den 1. september.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *