Døren går op for kunsten
Efterlysning Kunst er mange ting og antager mange former. Men fælles for dem alle er, at det er spændende og inspirerende for mange.

Nu kan de kunstinteresserede og måske kommende kreative sjæle få et kig indenfor i de mange former for kunst, der udfolder sig bag atelierdørene.

Men for at nye interesserede kan kigge indenfor, kræver det en masse udøvende kunstneres lyst til at vise deres atelier frem. Derfor efterlyser kunstimidten.dk endnu flere udøvende kunstnere, der vil være med til åbne atelierdøre 2015.

Formålet med kunstrunden er at udbrede kunsten til så mange som muligt i lokalområdet og gøre opmærksom på de mange kunstnere, som findes i lokalområdet. Derved kan man give så mange som muligt en gratis og alsidig kunstoplevelse.

Åbne Atelierdøre finder sted den 29. og 30. august fra klokken 10-17, men der er tilmelding for interesserede kunstnere senest den 1. maj.

Hvis man elsker at vise sin kunst frem og gerne vil fortælle andre om sit arbejde og hvordan man arbejder, så kan man melde sig til kunstrunden på kunstimidten@gmail.com og gøre kunstlivet i Ballerup, Egedal og Furesø lidt sjovere.

1 kommentar om “Døren går op for kunsten”

  1. Poul E. Pedersen siger:

    Kære Mia.

    Vi behøver såmænd ikke gå indenfor.

    Vi kan blot skue ud over Ballerup’s jorder og enge, hvor den tidligere borgmester, Dalsgård, gennem hele sin karriere plastrede disse til med alverdens kunst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *