Debatten om Skovlunde fortsætter
Debat Der har efterhånden været en langvarig debat om fornyelse af bymidten i Skovlunde og forbedring af de trafikale forhold i området

Heldigvis er der tegn på, at der snart sker noget med Skovlunde Center, men desværre er fokus efterhånden flyttet væk fra bymidten til de trafikale problemer i omegnen, og debattørerne har mildt sagt været uenige. Sådan fungerer en debat, men det er rart, hvis debatten holdes saglig.

I sidste uge var der to indlæg i bladet, det ene handler om trafikken i Gl. Skovlunde, denne lille perle hvor der ånder fred og ingen fare, og hvor trafikken er meget lokal. Min kone og jeg går tit en tur rundt her, det har vi gjort i mange år, og det er sjældent at vi ser en kørende bil, uanset om det er på hverdage eller i weekenden.

Så kære beboere nyd jeres idyl, og brug et minut eller to ekstra for at komme ud i den rigtige trafik. Hvis I får lavet en åbning til Ballerup Boulevard, går der ikke lang tid, før kloge hoveder finder en smutvej, og så får I mange flere biler i end I ønsker jer!

En anden borger, der bor i Skovlunde nord for banen og har en mor der bor ved Bybuen, føler ikke at der er trafikproblemer her. Mit indlæg om trafiktællingen fra 2013 bliver anfægtet, uden at vedkommende formentlig har kendskab til denne. Trafiktællingen blev udført i forbindelse med udførelse af trafikdæmpende foranstaltninger, og hvilken grund skulle Ballerup Kommune have til at fremkomme med forkerte tal og derefter bruge mange penge på anlæggene.

Disse trafikdæmpende anlæg er endog blevet lavet om, da kommunen efter flere møder måtte indrømme, at de ikke virkede efter hensigten.

Der er som tidligere omtalt alt for megen uvedkommende trafik i Bybuen, hvorfor det giver god mening at lukke udkørslen til Ballerup Boulevard. Det gælder selvfølgelig ikke indkørslen, for den bruges kun til kørsel til en del af Lilletoften og Ringtoften samt Skovlunde Center.

Hvis ikke trafikken på Bybuen bliver reduceret, og tunellen under Ballerup Boulevard bevares, kommer Skovlunde Bymidte aldrig til at hænge ordentlig sammen, og det vil være ærgerligt, nu der er mulighed for at forny den til glæde for os alle i Skovlunde. Mød op til Borgermødet den 9. april og giv din mening til kende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *