Dansedrama i verdensklasse
broken2.jpg
Det engelske dansekompagni Motionhouse kommer til Ballerup med forestillingen ’Broken’. Foto: Chris Nash
dans Dansekompagniet Motionhouse besøger Baltoppen LIVE med forestillingen 'Broken'

Forårets helt store event på Baltoppen LIVE bliver når det verdensturnérende engelske dansekompagni Motionhouse eksklusivt gæster Ballerup fra onsdag den 22. til lørdag den 25. april med den episke danseforestilling ’Broken’.

Et visuelt brag af et dansedrama om mennesket i en foranderlig verden – nu med jordskælv.

’Broken’ viser dels vores forfædres liv under jorden i huler dyrkende datidens mytiske mørke. Dels det moderne menneske i sine lyse boliger af glas, stål og beton dyrkende materielle goder i et hæsblæsende tempo. Man fornemmer menneskets ambivalens overfor sin egen livsstil … indtil katastrofen rammer.

Koreografen Kevin Finnan har skabt ekstraordinære forestillinger over hele verden kulminerende med åbningsshowet til de paralympiske lege i London 2012. Hans forestillinger ’Scattered’ fra 2009, og nu ’Broken’ turnerer over hele verden og bærer Motionshouse’ signatur: ekstrem fysisk danseteater garneret i en tryllebindende, nærmest hypnotiserende billedverden.
Ved hjælp af virkningsfulde grafiske og filmiske elementer samt en emotionel

stemningsskabende lydside og et unikt set design, får publikum virkelig én på opleveren.
I forbindelse med Motionhouse’ gæstespil i Ballerup arrangeres desuden forestillingsrelaterede danseworkshops for grupper under ledelse af dansere fra kompagniet.

Læs mere og køb billetter på www.baltoppenlive.dk.

Broken_Chris-Nash_12-copy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *