BSF-pigerne tog guldet i USA
BSF-U17-sejrsdans.jpg
Sejrsdansen var berettiget, da U 17-pigerne fra BSF vandt finalen i Dallas Cup. Foto: Privatfoto
Fodbold De unge i Ballerup og omegn kan noget ude i verden, når det kommer til sport og konkurrencer.

Det viste endnu et lokalt hold, U 17-pigerne fra BSF, der for nylig deltog i en stor fodboldturnering i Dallas, Texas.

Pigerne spillede sig frem til finalen i Dallas Cup og skulle møde det lokale hold, der havde vist skræmmende styrke i turneringen. En målscore på 23-0 talte sig tydelige sprog, men det tog Ballerup-pigerne ikke så nøje.

Efter blot halvandet minut fik amerikanerne straffespark og selvom de brændte skuddet, så gav det et forvarsel om, at der skulle arbejdes hårdt, hvis kampen skulle vindes.

Det gjorde pigerne også, og efterhånden kom de mere med i kampen. Texanerne fik flere chancer og enkelte til BSF-pigerne blev det også til, men det endte med 0-0 ved pausen.
I anden halvleg fortsatte den hårde fight, men amerikanerne kom foran 1-0. Det kunne se håbløst ud, men de danske piger sled og slæbte og fik efterhånden skabt lidt pres, hvilket resulterede i et amerikansk selvmål.

I de sidste ti minutter kæmpede BSF’erne og med tre minutter tilbage fik Isabella Åberg afsluttet og scoret og selvom amerikanerne kastede alt frem, så kunne de ikke score. BSF-pigerne vandt turneringen og kunne juble stort over resultatet og samtidig tanke en god portion selvtillid til de kommende kampe i den hjemlige liga.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *