Bronze til Lundegårdens drenge
Lundegården-U-10.jpg
Stolte drenge fra BFC Lundegården med to pokaler fra påskens turnering. Foto: Privatfoto
Fodbold Det blev en ekstra god påske for BFC Lundegårdens U10-drenge.

De deltog nemlig i Tønder Hydro Cup for årgang 2005 i en tæt turnering med en række andre hold fra hele landet.

Lundegårdens knægte gik videre fra gruppespillet til ’Final 4’ og her sluttede de på en flot 3. plads, endda med samme antal point som holdet på 2. pladsen, men med et mål færre på kontoen. En meget tæt afgørelse.

Det betød, at der var præmier og en tur på podiet var påkrævet. Kort tid efter måtte de endda på podiet igen, da U10-drengene samtidig også vandt fairplay pokalen i U10-rækken. Så det var en flok meget stolte drenge der kunne vende hjem til Ballerup efter turen til det sønderjyske med hjælp fra Nordea Fonden, der dermed gav knægtene en oplevelse, de sent glemmer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *