Ballerup Museum mangler frivillige
Frivillige-søges-til-Ballerup-Museum-copy.jpg
Der er omkring 40 frivillige på Ballerup Museum, men de har brug for flere til at hjælpe både med at holde museet åbent og passe haverne. Foto: Arkivfoto
frivillige Ballerup Museum har brug for flere frivillige til tre forskellige ’arbejdsgrupper’ på museet: Weekendvagter, registratorer og haveholdet.

Fra maj udvides museets åbningstid i weekenderne, derfor søger de ekstra frivillige til at holde huset åbent i weekenden – lørdag og søndag klokken 11-15. Arbejdsopgaverne er, at ”tage i mod” og ”hjælpe” de besøgende rundt på museet, besvare spørgsmål om udstillingerne og landsbyen samt museumsbutikssalg

Derudover har museets frivillige registrator brug for hjælp til opgaver omkring registrering og magasinering. Museumsgenstandene registreres i Kulturstyrelsens database Regin, derudover har museet brug for assistance til nedpakning af genstande til magasin, fotografering af genstande og lignende.

Sidst men ikke mindst mangler haveholdet, der passer museets to store og smukke historiske haver, flere grønne hænder til lugning, hækklipning, rivning af stier og lignende – særligt i sommerhalvåret, hvor der er mest at gøre.

Som frivillig på museet bliver man en del af den cirka 40 mand store frivilliggruppe, som udover ’’arbejdet’’ på museet også byder på hyggelige og lærerige arrangementer som julefrokost, medarbejdermøder og små studieture.

Man bestemmer selv, hvor mange timer, man vil være frivillig. Interesserede kan kontakte frivilligkoordinator Bent Jensen på telefon 20 69 12 07 eller mail: bjj@balk.dk eller museumsleder Mette Jensen på telefon 44 77 30 90.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *