BAK fik løbemedaljer
landevejsløb.jpg
Majken Lützen imponerede med sit løb i 12-13 års klassen. Foto: Privatfoto
Løb Skovlunde Bypark lagde stier til de danske øst-mesterskaber i landevejsløb d. 18 april. BAK’s løbere var med helt fremme og viste således lovende takter inden udesæsonen for alvor starter.

16-årige Joachim Rønsholt tog en 3. plads i klassen for 16-17 årige med 17.17 min på 5 km. Joachim som er en del af BAK’s talent og elitegruppe har vist god fremgang over vinteren bla. med 10 km tid på 36.15 min.

Der var også en bronzemedalje til 16-årige Mia Leerbeck Vanwagenen som kom til BAK’s løbergruppe i sommeren 2014. Hun løb de 5 km på 20.04 min. og står foran et ophold på sportscollege i USA hvor hun vil kunne træne cross-county løb med nogle rigtige hurtige piger.

Så det er nok en skarp Mia der kommer tilbage til BAK i sæson 2016.

Der er også nye BAK-løbere på vej fra de yngre årgange. 12-årige Oscar Riis løb 19.04 min på 5 km og ligeledes 12-årige Majken Lützen løb de 5 km på imponerende 19.48 min. Begge løbere kom på skamlen for deres bedrifter i 12-13 års klassen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *