1. maj i Ballerup
1-maj-Mette-Frederiksen-Ballerup_211.jpg
Morgenhygge Kampdagen markeres selvfølgelig også i Ballerup i morgen.

Socialdemokraterne holder traditionen tro 1. maj med flaghejsning og morgensang på Tapeten, Magleparken 5 fra klokken 7. Derefter rykker de indenfor til morgenmad og taler.

Årets første taler er traditionen tro Justitsminister Mette Frederiksen, der som altid begynder sin 1. maj rundtur i Ballerup.

Herefter taler formanden for Hærens Konstabel- og Korporalforening Flemming Vinther klokken 8. Han er kandidat til formandsposten i LO.

Tredje taler er tidligere Europaparlamentsmedlem Britta Thomsen, der taler 8.45. Hun har for nylig fået Dansk Kvindesamfunds Mathildepris for sit ligestillingsarbejde.

Sidste taler er Ballerups borgmester Jesper Würtzen, der går på talestolen klokken 9.30.

Ø og SF

SF og Enhedslisten lader folk sove lidt længere denne 1. maj, som også er St. Bededag, og afholder en fælles 1. maj-morgen med sang, taler og debat over morgenbrødet fra klokken 9 til 11 på Præstevænget 20 i Ballerup.

Der kommer besøg af to ivrige folketingskandidater til det kommende valg, Sørens Søndergaard fra Enhedslisten og Morten Normann Jørgensen fra SF, der vil komme med indspark og fortælle om deres politiske mærkesager og svare på spørgsmål fra de fremmødte.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *