WTC yder hjælp til at vokse
erhverv World Trade Center Ballerup har nu sat gang i en kampagne, der skal hjælpe og rådgive iværksættere og vækstvirksomheder og syreteste deres forretningsmodel inden de vil ekspandere og vokse.

I samarbejde med medlemsforeningen Connect Denmark, der er en sammenslutning af 900 virksomheder, der sammen tilbyder blandt andet rådgivning og træning af vækstvirksomheder.

Seancerne består blandt andet i, at forretningsmodellen fremlægges for et professionelt panel bestående af erfarne erhvervsfok, som tester forretningsideen.

Efter en indledende vurdering kan Connect Denmark tilbyde sparring med et såkaldt Springboard, hvor der bliver sammensat et panel med 6-10 personer fra netværket, der har erfaringer fra netop det område, som den enkelte virksomhed vil satse på.

I løbet af to timer ’syretestes’ virksomhedens potentiale kombineret med rådgivning og sparring omkring strategi, finansiering, internationalisering, forretningsmodeller og patenter.

Det første arrangement omhandlede en test af en højteknologisk virksomhed fra Letland, der producerer optisk måleudstyr og som planlægger at etablere sig i Danmark. Netop World Trade Center satser internationalt og derfor vil man give muligheden for de virksomheder, der allerede nu bor i World Trade Center til at benytte sig af det nye samarbejde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *