Wolfpack vandt knebent
Basketball Lokalopgør kan være noget af det mest intense og tætte, fordi begge hold vil gøre lidt ekstra for at vinde den lokale håneret. Således også i weekendens basketopgør mellem Copenhagen Wolfpack og SISU lørdag.

I forhold til den sidste kamp, hvor de to mødtes, var skarpheden ikke den samme, men det blev et tæt opgør, der kunne være gået begge veje.

SISU kom bedst fra start med en række gode skud udefra og Wolfpack kom bagud 13-22 ret hurtigt.i kampen, trods hjemmebane. Men i starten af 2. periode fik hjemmeholdet bedre fat med et kompakt forsvar og gode angreb. Anden periode blev vundet og nu var Wolfpack foran med 44-39.

Det lignede, at hjemmeholdet ville trække fra, men uskarpheden i skuddene prægede opgøret og derfor bølgede kampen frem og tilbage. Til det sidste var det tæt og hele tiden var Wolfpack kun et enkelte eller to point foran. Også gæsterne var uskarpe, men i kampens sidste sekunder fik Wolfpack tilkendt to straffe og endte med at vinde kampen 76-73, og dermed endte håneretten altså hos Copenhagen Wolfpack i denne omgang.

Næste hjemmekamp er torsdag den 5. marts i Bulowvejshallen, hvor Svendborg Rabbits kommer på besøg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *