Wolfpack tabte til Bakken Bears
Copenhagen-Wolfpack-2015-copy1.jpg
Copenhagen Wolfpack tabte til Bakken Bears og ender dermed på en fjerdeplads i deres første sæson i basketligaen. På mandag står den på DM kvartfinale i Ballerup Super Arena. Foto: privatfoto
Basketball Med sejr til Bakken Bears over Copenhagen Wolfpack blev placeringerne i grundspillet endelig afgjort.

Bakken Bears vinder grundspillet, mens Horsens IC og Svendborg Rabbits besætter de to følgende pladser. Dernæst følger Copenhagen Wolfpack, som i deres første sæson i Basketligaen slutter som nummer fire i grundspillet, da de med nederlag i denne kamp ikke kunne nå ligaens nummer tre.

Forsvarsspillet kendetegner ikke 1. periode, hvor der sammenlagt scores53 point. Iffe Lundberg imponerer med ni point, mens Jyles Smith scorer otte. De to amerikanerne i Bakken Bears, Maurice Acker og Jo Harris scorer hver syv point. Wolfpack er foran efter 1. periode med 28-25.

I 2. periode fortsætter Wolfpack scoringerne. Iffe Lundberg og Ryan White scorer de første ni point for Wolfpack, som dermed bringer sig foran 37-28. Herefter spiller Bakken Bears defensivt og med en scoringsrække på 13 point i træk, indhenter de Wolfpack. Til trods for at Wolfpacks Niki Tamjidi bringer Wolfpack tilbage, så fortsætter Bakken og bringer sig foran med 50-44 efter de to første perioder.

Bakken Bears formår at holde forspringet, som Casper Hesseldal med syv scoringer i træk for Wolfpack næsten indhenter. Bakken er nu kun foran med to 60-58. Flere Bakken spillere dominerer i reboundspillet, og deres Kaido Saks slutter perioden med en treer til 70-62.

Kampen er langt fra afgjort, da Ryan White stempler ind kampen med 11 point i 4. periode, hvilket kunne have øget spændingen. Wolfpack kommer dog aldrig tættere på end otte point og taber 95-83.

Topscorere Wolfpack: Ryan White 24 p, Iffe Lundberg 18 p og Casper Hesseldal 17 p.
Grundspillets sidste kamp for Wolfpack var mandag den 16. marts mod Horsens IC (efter avisens deadline).

I første DM kvartfinale møder Wolfpack ligaens nummer fem Team Fog Næstved. Kampen spilles i Super Arenaen den 23. marts klokken 19, hvor der blandt andet vil være underholdning med Jokeren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *