Wolfpack bagud 1-2 i kvartfinalen
Wolfpack-iffe-lundberg-copy.jpg
Iffe Lundberg blev tredje kamps topscorer med 22 point. Foto: Robert Dines Rasch
basketball Der bliver holdt liv i spændingen - efter tredje kamp mellem Copenhagen Wolfpack og Team Fog Næstved står den nu 1-2 og fjerde kamp spilles på torsdag.

Mandag den 30. marts spillede Copenhagen Wolfpack den tredje kvartfinale mod Team Fog Næstved. Kampen kunne blive den sidste i sæsonen for Wolfpack, som overraskende har tabt de to første kampe i en serie, hvor der spilles bedst af fem.

Wolfpack havde hjemmebanefordel i første kamp i Ballerup Super Arena, men mødte et Næstved-hold, som spillede bedst med godt angrebsspil, der bragte dem i front var start til slut i kampen. Team Fog Næstved vandt 90-76.

Anden kamp i Næstved var intens fra start, hvilket viste, hvor vigtig kampen var for begge hold. Frem til 3. periode fulgtes de to hold, men i 4. periode trak Team Fog Næstved fra og førte sikkert med 15 point. Det lykkedes ikke for Wolfpack at komme tilbage i kampen, som Team Fog Næstved vandt med 94-83.

Med en sejr på 81-78 i Glostrup Hallen mandag aften i tredje kvartfinalekamp fremtvang Copenhagen Wolfpack en ny kvartfinale, som det eneste hold i sæsonens kvartfinaler. Med deres tredje sejr kvalificerede Bakken Bears, Horsens IC og Svendborg Rabbits sig mandag aften til semifinalerne, mens den fjerde semifinalist enten bliver Team Fog Næstved eller Copenhagen Wolfpack. Team Fog Næstved skal vinde en kamp mere, mens Copenhagen Wolfpack skal vinde de sidste to kampe.

Fjerde kamp, som er en tv-kamp spilles torsdag den 2. april klokken 19.15 i Næstved Hallen. Kampen kan ses på TV 2 Sport. Vinder Wolfpack den, er der lagt op til en altafgørende femte kamp tirsdag den 7. april i Glostrup Hallen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *