Voksenvenner og børn dystede i gokart
gokart-4-copy.jpg
44 børn og voksenvenner var med til gokart-dysten i Ballerup. Foto: Lars Sarauw Hansen
samvær Der var kamp på banen i Ballerup, da foreningen Børns Voksenvenner København holdt træf i det lokale gokart center.

Søndag den 1. marts dannede Ballerup Gokart Center rammen om et gokart Le Mans, som foreningen Børns Voksenvenner København havde arrangeret.

44 voksenvenner og børn i alderen 8 til 18 deltog og havde en forrygende eftermiddag bag rattene i de små, hurtige gokarts.

gokart-1-copy

Deltagerne blev delt i 10 hold, som skulle dyste mod hinanden, og der blev kæmpet hårdt om pladserne i de to timer, vennerne havde til rådighed på banen. Det vindende hold nåede 61 runder på banen, hvilket var fem runder mere end andenpladsen og seks runder foran tredjepladsen.

Altid brug for venner

Børns voksenvenner er en professionelt ledet organisation, der i snart 25 år har etableret venskaber mellem frivillige ressourcestærke voksne, – og børn, der vokser op med en enlig forældre, spinkelt familienetværk og/eller med handicap i familien.

»Børns voksenvenner København har venskaber i det meste af storkøbenhavn, og dækker derfor også Ballerup, som vi i øvrigt modtager god støtte fra til vores arbejde og til venskaberne. Rigtig mange børn, har behov for og ønsker sig en voksenven, både drenge og piger, især drenge, der ønsker sig en mandelig rollemodel, at spejle sig i. Derfor har vi altid brug for gode voksenvenner,« fortæller Lars Sarauw Hansen fra foreningens bestyrelse.

Racerkører på besøg

Efter Le Mans var overstået nød både børn og voksne velfortjente pizzaer og sodavand, mens racerkøreren Dennis Lind, der kører for Massive Motorsport og hans mekaniker Daniel gennem mange år fortalte spændende historier fra Dennis’ karriere, hvor held, dygtighed og mekanisk snilde havde bragt dem helt i front i mange løb.

gokart-5-copy

Herefter hjalp Dennis med at dele medaljer ud til de tre bedste hold og gav autografer til børnene.

Kontakt foreningen

Bor du i Københavns området og har dit barn brug for en voksenven – eller har du lyst til at være voksenven for et barn, så kontakt foreningen Børns Voksenvenner København:

Ring til 33 15 19 48 på hverdage mellem 9 og 15 eller skriv en mail til kbh@voksenven.dk.

Læs mere på www.voksenven.dk/koebenhavn.

gokart-3-copy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *