Vind en spændende krimi
Flaskepost-fra-P-copy.jpg
Konkurrence Her på avisen har vi været så heldig at få tre eksemplarer af bogen ’Flaskepost fra P’, der er tredje bind i Jussi Adler-Olsens successerie om Afdeling Q. Èn af dem kan blive din!

Børn forsvinder. Ingen melder dem savnet. Familier flytter. Ingen ved hvorfor. I et afsides hjørne på en politistation i Skotland står en flaske med et tragisk råb om hjælp. Alt, alt for glemt til at redde afsenderen. Indtil en skæbnesvanger dag, hvor flaskens indhold kommer for dagens lys.

Den gamle flaskepost med det skræmmende indhold lander hos Afdeling Q i København. Carl Mørck og hans assistent Assad bliver draget ind i en uhyggelig sag om forsvundne søskendepar, som aldrig er blevet meldt savnet af deres forældre.

En farefuld efterforskning begynder, men tiden er knap, og de må sætte alt ind på at forhindre flere tragedier. Kunne det ske i virkeligheden? Det kunne det.

Ballerup Bladet udlodder tre eksemplarer af bogen ’Flaskepost fra P’ til vores trofaste læsere. For at deltage i konkurrencen skal du svare rigtigt på følgende:

Hvad hedder første bog i Jussi Adler-Olsens successerie om Afdeling Q?

Send dit svar samt navn og adresse til vind@ballerupbladet.dk. Sidste frist for at deltage er mandag den 23. marts klokken 9. Vinderne får direkte besked og skal efterfølgende selv afhente bogen på redaktionen i Ballerup.