Tryg ved Mette Frederiksen
Debat Flot at vi i kommunen har Danmarks mest populære politiker - nemlig vore Justitsminister Mette Frederiksen, der har haft sin ilddåb i disse frygtelige dage efter tragedien

Og jeg vil sige at jeg føler mig tryg ved at det er Mette Frederiksen, som er justitsminister. Her bliver ikke truffet hovsa-løsninger med hovedet under armen på den store tragedie, vi oplevede i forrige uge. Men der kommer velgennemtænkte løsninger, samtidig med der reageres med synlighed her og nu.

Mette og vi skal jo kæmpe med bla. Fruen fra Gentofte, og jeg håber da at vælgerne til den tid vælger en politiker, der kender til vores by og der bor her.

Godt nok er Mette fra Jylland, men det er både vores tidligere borgmester Ove. E. Dalsgaard og vores nuværende borgmester Jesper Würtzen også.

3 kommentarer om “Tryg ved Mette Frederiksen”

 1. Michael Brønd siger:

  Kære Per
  Fruen fra gentofte er det hende der, der ikke kan lide andre Mennesker, end dem der har Blå øjne og gerne blond Hår eller endnu bedre Rødt hår, det skulle vel ikke også være den dame der tog fra Pensionisterne med den ene hånd og gav dem en ældre check med den anden hånd, er det Damen der fik Grænsebomme op i fjorten dage, hvor Lønmodtagerne fik lov til at betale med deres fagforenings fradrag, hvor de kunne fratrække det der passer med kontingent i Kristelig fagbevægelse, og hvor Arbejdsgiverne kunne beholde deres fulde fradrag. Er det den Dame? Ja hende bryder jeg mig heller ikke om.

 2. Niels Gulbech-Eiruff siger:

  Fruen fra Gentofte var da hende, som engang udtalte: “Vores menneskesyn går ud på, at vi skal behandle dyr ordentligt”.
  Det må da også være hende fra partiet, som formår på én og samme tid, at give penge ud, spare de samme penge igen – og bruge dem til skattelettelser.
  Og hvis jeg nu har ret, så er det også hendes parti, som vil skære i alle ydelserne til kontanthjælpsmodtagerne, så de kun skal have udbetalt nogle få skillinger om måneden.

 3. Per Mortensen siger:

  undskyld jeg ikke fik nævnt Fruen fra Gentofte ved navn,
  Men det er selvfølgelige DFs Pia Kjærsgaard.
  Som lige nu hetzer kontant hjælps modtagerne i samarbejde med Venstres Lars Løkke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *