Tangholm bliver bliver til Krogsgaard
Krogsgaard-copy.jpg
Arne Holm i midten overrækker forretningen til Thomas B. Madsen (t.v) og Kresten Krogsgaard-Jensen. Foto: Privatfoto
biler En af de velkendte bilforhandlere i området, Tangholm A/S, skifter hænder. I 17 år har Arne Holm været medejer af Tangholm A/S, der er autoriseret forhandler af Fiat, Dacia og Renault samt serviceværksted af Alfa Romeo.

Men fra årsskiftet købte Arne Holm sine to partnere ud og pr. 1. marts har Arne Holm solgt afdelingen i Ballerup til Krogsgaard-Jensen A/S og vil derefter koncentrere sig om at drive Tangholm i Hillerød.

Arne Holm er glad for salget og understreger, at aftalen er god for medarbejderne og vil samtidig sikre en fortsat udvikling og investering. Samtidig takker han de mange loyale kunder gennem 17 år og han er overbevist om, at kunderne fremover vil opleve de samme værdier gøre sig gældende som hidtil.

Det bliver ’business as usual’ forsikrer Thomas Bendt Madsen, direktør og medejer af Krogsgaard-Jensen. Ifølge ham er man glade for at vækste med to nye mærker og samtidig at kunne give samme service med den samme medarbejderstab som hidtil i sin nye afdeling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *