Svar til Helle Tiedemann
Debat I Helle Tiedemanns (HTM) indlæg i Ballerup Bladet den 24. marts lyder det unægtelig som om HTM mener at Karsten Kriegel og undertegnede har samme holdninger til økologisk mad.

Dette er naturligvis ingenlunde tilfældet. Karsten Kriegel går ind for sund mad, jeg går ind for økologisk mad fordi det er sundt (og fordi fremstillingen heraf, uanset hvad Claus Hansen mener, giver en række miljøfordele som jeg ikke vil komme ind på her).

Det er glædeligt at læse fra formanden for Teknik-og Miljøudvalgets egen hånd, at Socialdemokraterne her i kommunen stadig lægger vægt på økologi til trods for udmeldelsen af Green Cities samarbejdet. Vi håber at de gode hensigter holder og ser frem til en snarlig fremlæggelse af ny mål for økologi her i kommunen.

SF medvirker gerne hvor det er muligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *