Studerende fra DTU arrangerer halvmarathon
Motionsløb-COLOURBOX-copy1.jpg
Der er halvmarathon fra DTU i Ballerup til DTU i Lyngby lørdag den 11.april. Foto: Foto: Colourbox.
Løb DTUs studenterorganisation ’Polyteknisk Forening’ har stablet et halvmarathon på benene, som skal sendes af sted fra DTUs campus på Lautrupvang i Ballerup.

Løbet på 21,0975 kilometer findersted lørdag den 11. april klokken 13.30 og begynder som nævnt på DTU Campus Ballerup. Derfra går turen igennem den skønne natur op igennem Hareskoven og videre mod Furesø. Derfra videre mod Bagsværd Sø og Lyngby Sø, gennem Åmosen og til sidste gennem Lyngby for at slutte på DTU Lyngby Campus.

Løbet er for alle interesserede – man behøver altså ikke at have tilknytning til DTU. Der er tidsregistrering med chip i startnummeret og straks efter man er i mål, kan man se tiderne på www.events4u.dk, hvor man også kan tilmelde sig løbet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *